Diensten

PPPs_Puzzle-Pieces

Hoewel ik een ruime werkervaring heb binnen elk niveau in de industriële productvervaardiging branche, kies ik ervoor om slechts onderstaande drie servicediensten aan te bieden vanwege twee redenen:

1. Ik ben een professional. Een professional is iemand met de juiste vakkennis en veel ervaring, niet alleen iemand die zegt dat hij iets kan. Zo zal ik me niet aanbieden als een professionele lasser of een advocaat, ondanks dat ik vaker dan een gemiddelde engineer lasnaden heb gelegd en/of contracten heb opgesteld (zie ook werkervaring).

2. Ik bied meerwaarde. Meerwaarde ontstaat als er weinig mensen zijn die een bepaalde behoefte kunnen invullen. Zo zijn er in de maak- en productie-industrie grijze gebieden - gebieden tussen functielagen, rollen of andere specialisaties binnen in het bedrijf - die voor vraagtekens en miscommunicatie zorgen. Daarbij kunt u denken aan het veel voorkomende grijze gebied tussen management en personeel. Management Tools zoals Lean, Six Sigma, Agile, Scrum en SAFe, maken deze grijze gebieden niet minder grijs, daar is een tolk voor nodig: iemand die beide talen spreekt.

U kunt mij als freelancer inhuren voor: